Kapı Kollarında Dekoratif Seçimler Nasıl Olmalıdır?

10-11-2022 10:41
Kapı Kollarında Dekoratif Seçimler Nasıl Olmalıdır?

Paslanmaz kapı kolları seçimi yapacaksınız ve nasıl bir dekorasyon oluşturacağınızı bilmiyor musunuz? O halde Kupli Kilit firmamız sizlerle…

Paslanmaz kapı kolları her geçen gün daha da yaygın bir şekilde tercih edilmekte olan ürünler içerisinde yer almaktadır. Uzun süreli kullanım için en uygun olan bu ürünler her ev dekorasyonunda olmakla beraber birçok işletmenin de ilk tercihi olmaktadır.

Estetiğin sembolü olan kapı kolları ile her alanda karşılaşmaktayız. Bu ürünün tercihinde ise dikkat edilmesi gereken birçok unsur bulunmaktadır. Bu unsur ilk olarak kapı kolunun yapıldığı malzeme ve modelleri gelmektedir. Oda dekorasyonuna uygun bir ürün seçmek için tercih edilecek olan kapı kolunda bulunması gereken özellikler bulunmaktadır.

Tercih edilecek olan kapı kollarında ilk dikkat edilecek nokta paslanmaz malzemelerden yapılmış olmasıdır. L tipi paslanmaz kapı kolları son zamanlarda en çok tercih edilen kapı kollarından bir tanesidir. Bu kapı kolları ile hemen hemen her evde karşılaşılabilmektedir. Hem ev hem de iş yerlerinde kullanılan bu kapı kollarının farklı modelleri de kendisini göstermektedir.

Kapı kolu ev ve iş yerlerinde olduğu kadar hastane ve okullarda da kullanılmaktadır. Hastane tip paslanmaz kapı kolu her alanda farklı şekilde kendisini gösteriyor. Yapı malzemeleri olarak tercih edilen paslanmaz çelikler ve bu gibi malzeme kaplamaları ile ister tokmak tipi ister L tip kapı kolları tercih edilebilmektedir.

Kapı Kolları Modelleri

Kapı kollarının farklı birçok modeli bulunmaktadır. Bu modeller her zaman dekorasyona uygun şekilde seçilmektedir. Bu modeller şu şekilde farklılaşmaktadır.

· L tipi paslanmaz kapı kolu

·Baston tipi paslanmaz kol

·Yale tip çelik kapı paslanmaz kapı kolları

·Yangın kapısı paslanmaz kapı kolları

·Seten paslanmaz kapı kolları

·Nikel kaplama kapı kolları

·Zamak oda kapısı kolları

·Beralli delikli paslanmaz kapı kolları

·Rozetsiz oda kapısı kolları

·Paslanmaz rozetli kapı kolları

·Paslanmaz rozetsiz kapı kolları

Kapı kolu modellerinin farklı kullanım alanları ve farklı modelleri bulunmaktadır. Tercih edilecek olan kapı kollarında ilk aranan özellik her zaman paslanmaz malzemelerden üretilmiş olmasıdır. Bu şekilde ürünler çok daha uzun süreler kullanılacaktır.

Yangın kapısı kollarıise özellikle acil çıkış kapılarında en çok tercih edilenlerdir. Özellikle acil çıkış kapılarında ve yangın çıkış kapılarında panik barlar paslanmaz kapı kolları alanına girmektedir. Bu alanlarda kullanılan kapı kollarının paslanmaz olması hem daha kolay açılmasına hem de daha uzun süre kullanılmasına yardımcı olmaktadır.

Afet yönetiminde en önemli unsurlardan birisi olan yangın kapıları ve bu kapıların kilit sistemlerinin paslanmaz ürünlerden yapılması gereklidir. Bu sayede kolay bir şekilde uzun süre kullanıma sahip olan kapı kolları ve kilitler elde edilmiş olacaktır.

Afet Yönetimi ve Paslanmaz Kapı Kollarının Önemi

Yangın kapısı paslanmaz kapı kolları tercih etmek işletmelerin, okulların ve hastanelerin afet yönetiminde dikkat etmesi gereken önemli konulardan bir tanesidir. Afet yönetiminde panik halinde olacak olan kişilerin kolay bir şekilde güvenli alana çıkışını sağlamak ilk önemli hedeftir. Bunun sağlanabilmesi için ise acil çıkış kapılarının kaliteli malzemelerden yapılmış olması gereklidir.

Kupli Kilit olarak birbirinden farklı modellerde ve çeşitlerde yangın kapısı kolları sunmaktayız. Bu amaçla paslanmaz yangın kapısı kolları olarak sizlere sunmaktayız. Paslanmaz kapı kollarının kullanımı ile birçok afetten hızlı bir şekilde kurtulma sağlanabilmektedir.

Uzun süreli olarak kullanılmaya alanlarda paslanma olması durumunda kolayca açılan kapılarda zorlanmalar olacaktır. Bu gibi durumlarda ise acil bir şekilde çıkış yapmak isteyen kişilerin yoğun bir kuvvet uygulaması gerekecektir. Ancak bu durumda da acil çıkış kapılarının özellikleri göz ardı edilmiş olacaktır. Acil çıkış kapılarının kolay bir şekilde açılıyor olması gereklidir.

Paslanmaz çelik kapı kolları tercih etmek hem evlerde hem işyerlerinde hem de hastane ve okul gibi sosyal alanlarda büyük öneme sahiptir. Kupli Kilit olarak müşterilerimizin en kaliteli ürünlere en kolay şekilde ulaşım sağlaması adına çalışmalarımıza devam etmektedir. Hem kaliteli ve güler yüzlü hizmeti sunmakta hem de birbirinden farklı alanlarda afet yönetimini en kaliteli koşulları ile sunmaktayız.

Paslanmaz kapı kolları tercihinizi ve kolayca satın alma işlemini gerçekleştirmek için tek yapmanız gereken web sitemizi ziyaret etmek ve bize ulaşmak olacaktır. Birbirinden özel ürünlere en uygun fiyatlar ile sahip olmak için Kupli Kilit ilk adresiniz olmalı…


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.