AVM’lerde kullanılan kapı kilit çeşitleri nelerdir?

21-12-2020 09:15
AVM’lerde kullanılan kapı kilit çeşitleri nelerdir?

Günümüzde AVM’ler kişilerin aradıklarını rahatça bulduğu, özgürce gezebildiği en işlek kapalı alanlar arasında yer almaktadır. Bu yüzden kalabalık yerlerdeki kapı kilit sistemleri kişilerin güvenliğini maksimum derecede sağlayan kilitlerden oluşmaktadır. İçerisinde birden fazla mağaza bulunduran AVM’ler üst düzey güvenlik önlemleri almaktadır.

 

 

 

AVM yönetimi müşterilerin rahat ve güvenlice alışveriş yapmaları için güvenlik önlemleri oluşturmuştur. Bünyesinde güvenlik personeli çalıştırmakla kalmayıp en kaliteli kapı kilitleri kullanılmaktadır. Kaliteli kapı kilidi sistemleri kullanmak size uzun ömürlü bir koruma sağlayacaktır. Böylelikle sürekli bozulan kapı kilitleriyle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Uzun ömürlü korumanın yanı sıra sizlere maksimum performans verip AVM prestijini de arttıracaktır.

 

 

Hayati Önem Taşıyan Yangın Kapı Kilit Sistemleri

 

 

AVM’lerde dikkat edilen bir diğer önemli husus kişilerin can ve mal güvenliğidir. Oluşabilecek tüm kötü durumlara karşı önlem almak isteyen AVM yönetimi yangın kapı kilitlerikonusunda oldukça hassastır. Herhangi bir yangın anında yangın kapılarının açılmaması büyük bir kargaşaya neden olacaktır. Bu nedenle kilit bakımları yapılmakta ve kaliteli, uzun ömürlü kapı kilitleri tercih edilmektedir.


 

 

Firmamız siz değerli müşterilerimize bütçenize uygun kaliteli yangın kapıları sunmaktadır. Tek kanatlı yangın kapısı, metal-sac kapı, ekonomik metal kapılar, eko sertifikalı kapılar, konteyner kapısı gibi birden fazla çeşitle sizlere maksimum performans sağlamaktadır. Uzun ömürlü, garantili ve sertifikalı olan bu kapıları kulplikilitadlı sitemizden inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Koruyucu Alarmlı Kapı Kilidi Sistemleri

 

 

Kalabalık yerlerde en çok korkulan hırsızlık olayının yaşanması günümüz teknolojisiyle daha da azalmaktadır. AVM bünyesinde çalışan kişilerin özel eşyalarını koyduğu veya mağazalarda bulunan değerli eşyaların olduğu bölümler vardır. Her türlü hırsızlık olayına karşı çözüm arayan AVM yönetimi bu özel kapılara alarmlı kapı kilidi sistemi takmaktadır.

 


 

Alarmlı kapı kilidi sistemleri kalabalık yerlerde güvenliği daha fazla sağlamaktadır. Bu sebeple değerli eşyaların saklanmasının yanında müşterilere güven ortamı da oluşturabilir. Müşterilerimize güven ve kalite sağlamak birinci amaçlarımızdandır. Sitemizi ziyaret ederek garantili ve uzun ömürlü alarmlı kapı kilidi sistemlerine bakabilirsiniz.

 

Mağazaların Sevileni Cam Kapı Kilit Sistemleri

 

 

Avm’lerde en fazla kullanılan kapı kilit sistemlerinden biri de cam kapı kilit sistemleridir.Alışveriş merkezleri bünyesinde büyüklüğüne bağlı olarak yüzlerce mağaza bulundurur. Mağazaların güvenliğini sağlamak için en çok cam kapılar kullanılır. Çünkü cam kapılar hem daha estetik durmakta hem de müşterilerin dikkatini çekmektedir.

 


 

 

Kulplikilit bünyesindeki cam kapı kilit sistemleri siz değerli müşterilimize özel olarak dayanıklı metal yapılardan üretilmiştir. Büyük veya küçük olarak tercih edilme imkânı sunmuştur. Böylelikle kapı ölçünüze en uygun olan kapı kilidini alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca müşterilerimize kolay iade ve değişim hizmeti de sunmaktayız.

 

 

 

 

Kapı Kilit Sistemi Fiyatları Nelerdir?

 

 

Yukarıda belirtilen kapı kilit sistemleri dışında bünyemizde mevcut olan kullanabileceğiniz başka kilit sistemleri de vardır. Bunlar:

·Gömme Kilit

·Çelik Kapı Kilitleri

·Pano Kilit

·Manyetik Kilitler

·Dijital-Kartlı ve Şifreli Kilit

Bu kilit sistemlerini de AVM’lerde kullanıma uygun alanlarda kullanabilirsiniz. Kapı kilitlerini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

AVM’lerde kullanacağınız kapı kilitleri sizlere ve mağaza çalışanlarına %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Kulplikilit bünyesinde bulunan tüm kilitler teknolojiyi yakından takip edilerek üretilmiştir. Fiyat performans açısından karşılaştırılacak olursa piyasadaki en uygun ve en kaliteli ürünleri sizlere sunulmaktadır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.